Zona Esportiva - Carta de Serveis

 

Zona Esportiva - Carta de Serveis

 

Estimats veïns i veïnes,

 

Ens complau presentar-los la Carta de Serveis de la Zona Esportiva de l'Ajuntament d'Alfara de Carles, un espai dedicat al benestar i l'activitat física de la nostra comunitat. 

 

1. Gimnàs Municipal:

Gaudí del nostre gimnàs equipat amb modernes instal·lacions per a l'exercici físic. Està obert de dilluns a diumenge. Des de l'ajuntament oferim la clau del gimnàs per a la gent que paga una quota mensual i deixa una fiança, la persona que fa ús d'aquest servei es fa càrrec d'obrir i tancar el gimnàs i de deixar l'espai en bon estat tal com se l'ha trobat.

 

Per més informació podeu posar-vos en contacte amb l’ajuntament.

 

2. Pista Poliesportiva:

La pista poliesportiva està disponible per a la pràctica de diverses activitats esportives, com a futbol i bàsquet. Pot ser utilitzada per la comunitat de manera lliure o reservada per a esdeveniments i tornejos.

 

3. Piscina Municipal (Estiu):

Durant la temporada estival, la nostra piscina municipal obre les seves portes per a oferir un espai refrescant i divertit per a tots. L'horari d'obertura és de 11:30 a 14:30 hores i de 16:30 a 19:30, de dilluns a diumenge.

4. Respecte a l'Entorn Rural:

Apreciem i fomentem el respecte pel nostre entorn rural. Demanem als usuaris que contribueixen a mantenir la neteja i la tranquil·litat del lloc.

5. Contacte:

Per a consultes, reserves o suggeriments, poden comunicar-se amb l'oficina de l'Ajuntament d'Alfara de Carles al número  977 45 50 05 o visitar-nos personalment en Carrer Nou, 4, 43528 Alfara de Carles, Tarragona.

Agraïm la seva participació i entusiasme per mantenir un estil de vida actiu i saludable en la nostra bella comunitat rural.