Consultori Municipal - Carta de Serveis

Consultori Municipal - Carta de Serveis

Estimats veïns i veïnes,

 

Ens complau presentar la Carta de Serveis del Consultori Municipal d'Alfara de Carles, un espai dedicat a la salut i el benestar de la nostra comunitat en aquest acollidor poble. En el nostre consultori, ens esforcem per proporcionar atenció mèdica pròxima i accessible.

 

1. Serveis Mèdics:

Comptem amb un equip mèdic preparat per a atendre consultes generals, revisions de salut i primers auxilis. A més, es realitzen campanyes de prevenció i promoció de la salut en col·laboració amb el Centre de Salut de la regió.

 

2. Infermeria i Atenció Primària:

La nostra infermera ofereix serveis d'atenció primària, cures i seguiment de tractaments. També realitzem activitats d'educació per a la salut en col·laboració amb altres institucions.

 

3. Cites i Emergències:

Per a programar cites o en cas d'emergència, pot comunicar-se amb el Consultori Municipal al número 977 33 18 75. En situacions d'emergència fora de l'horari d'atenció, se li proporcionarà informació sobre el centre de salut de guàrdia.

 

4. Contacte:

Per a consultes, cites o qualsevol altra informació relacionada amb la seva salut, no dubteu a comunicar-se amb el Consultori Municipal d'Alfara de Carles. Estem situats en C. de Sant Agustí, 18-20 43528 Alfara de Carles.

Agraïm la seva confiança i col·laboració per a mantenir una comunitat saludable i prospera.