Logo Alfara de Carles

Alfara de Carles

Baix Ebre


Ets a: Portada > Ajuntament > Benvinguda Alcalde


Benvinguda Alcalde


copia_de_cimg61850
Salutació Alcalde:
Sigueu benvinguts i benvingudes a aquest espai virtual.
Des d'aquest portal de l'Ajuntament d'Alfara, vull fer-vos arribar una salutació molt cordial a tots els que ens visiteu. M'agradaria que hi pugueu trobar tota la informació que desitgeu, de forma actualitzada i d'acord amb els vostres interessos. Vull que aquesta pàgina sigui un element que afavoreixi una comunicació entre totes les parts interessades amb la màxima fluïdesa possible. Hi trobareu informació sobre l'estructura de l'Ajuntament, els serveis que ofereix, els seu entorn, la seva oferta turística…
Espero que el veieu com un recurs dinàmic i de relació i de comunicació entre l'Ajuntament i els ciutadans i que ens pugueu fer arribar qualsevol suggeriment o aportació que ens pugui ajudar a millorar el servei i el futur del municipi.
Us animo a navegar-hi per a descobrir tot allò que la nostra vila us pot oferir, que la pugueu conèixer i que pugueu gaudir de l'entorn natural tan privilegiat que l'envolta i que els veïns i les veïnes d'Alfara  gaudim diàriament.
Josep Mas Sabaté.
Alcalde d'Alfara de Carles.
 

Àrea de festes:
Des d'aquesta regidoria s'organitzen i es coordinen les festes i actes d'animació que es celebren al municipi al llarg de l'any.
Aquesta àrea compta amb un equip de treball, la Comissió de Festes, integrada per gent del municipi i oberta a tothom.

ACTIVITATS:
 

- Romeria a l'ermita de Sant Julià: El diumenge de Pasqua de Pentecosta es celebra la Romeria a l'antic poblat de Carles, sardinada  al  voltant de l'ermita, dinar popular i ball al Toscà.
- Festes patronals: La darrera setmana d'Agost se celebren les festes
majors del poble en honor al nostre patró Sant Agustí. A banda de les celebracions religioses i balls populars, el que té més tradició són els correbous.
- Setembre:  Festa de Sant Miquel. (últim cap de setmana) Sopar Popular i      Ball.
- Octubre: Finals d´octubre: Fira del Rovelló. És un reclam per a tots els boletaires de les terres veïnes i per a la gent que vulgui conèixer el poble i adquirir tot tipus de productes típics de la zona.
- Desembre:
Nadal. Arribada del Patge Reial, passi de pel·lícules i activitats per als més petits.
Revetlla de Cap d'Any (dia 31): sopar Popular i ball.
© Ajuntament de Alfara de Carles, Tots els drets reservats - Qui som? - Normes de privacitat

Amb el suport de: Diputació de Tarragona. Logo Consell Comarcal del Baix Ebre. Logo Consorci Administració Oberta de Catalunya. Logo